sponsoring-slider hindernis

Paardenkracht

sponsoring-slider_Quintes
sponsoring-slider_springwei


Sinds ik kan lopen ben ik gefascineerd door paarden. Nu heb ik daarom niet alleen een aantal eigen paarden maar op kleine schaal sponsor ik ook de paardensport. Zo heb ik voor ‘Stal van Dillen’ die mijn paarden al jaren op de beste manier die ik mij kan wensen verzorgt, een hindernisset aangekocht.


Daarnaast heb ik een hindernis speciaal voor mijn eigen bedrijf laten maken. Deze hindernissen sieren nu de springwei van Stal van Dillen en maken kans een enkele keer in de regio tijdens springconcoursen te verschijnen.

‘Quintus voor Safety and Quality’

Is de sportnaam van mijn nieuwste aanwinst. Het is een grote Fries (een stokmaat van 175cm) met veel potentie voor de sport. De bedoeling is dan ook om hem in de toekomst onder zijn sportnaam voor te stellen op concoursen. Deze machtige Fries met enorme manen heb ik in Friesland gevonden. Hij heeft drie zeer goede basisgangen met een uitzonderlijk goede galop. Deze is tijdens zijn sterkeuring met een mooie ‘8’ beoordeeld. Ook heeft hij 2009 in Kootwijk de competitie 4-jarige hengsten met dressuuraanleg gewonnen. Daarmee kwalificeerde hij zich voor de Centrale Keuring in Leeuwarden, waar hij weliswaar niet won, maar toch zeer goed presteerde. Ik ben bijzonder trots deze kanjer te mogen bezitten.