jutta_leibfried_1
jutta_leibfried_2
jutta_leibfried_4
jutta_leibfried_5


Aangenaam!

Ik ben Jutta Leibfried, een door de wol geverfde QHSE-manager. ‘Verbeteren’ is mijn passie en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. In mijn werk houd ik me voornamelijk bezig met ‘arbeidsveiligheid’ en ‘kwaliteitsmanagement’.


Ik ben Duitse van origine, in Duitsland heb ik een studie economische bedrijfskunde (BBA) afgerond. Sinds 1990 woon en werk ik in Nederland. In Nederland heb ik mijn passie nieuwe invulling gegeven en heb ik mij verder verdiept in managementsystemen en arbeidsveiligheid (HVK & DLP). In mijn werk ben ik helder en direct in communicatie, open en eerlijk in overleg en door een sterk analytisch vermogen in staat de vinger op de zere plek te leggen en ik schroom ook niet die te benoemen. Daarnaast ben ik financieel goed onderlegd – mijn verbetertrajecten gaan altijd gepaard met een financiële onderbouwing.

Verbeteren is mijn passie

Ik kan goed overzicht houden en ik werk zeer gestructureerd. Het nemen van verantwoordelijkheid en het zelf initiëren van verbeteringen zijn voor mij vanzelfsprekend. Uiteraard ben ik gewend om conceptueel te denken op een hoger abstractieniveau. Mede daarom ben ik een uitstekende sparringpartner voor directies. Daarnaast kan ik op basis van mijn ervaring op operationeel gebied zeer goed schakelen tussen de werkvloer, directie en de managementlagen die daar tussen liggen. Vooral op het gebied van V&G en bij het creëren van draagvlak profiteer ik daarvan. De laatste jaren begeleid ik regelmatig opleidingsprogramma’s ten behoeve van gedragsinterventie en coachingstrajecten voor bijvoorbeeld beginnende QHSE-medewerkers. Ik ga daarbij voor het beste resultaat; als dat nodig is ontloop ik daarvoor niet de onconventionele methodes.

Meer weten?

Bent u van plan om uw bedrijf te laten certificeren? Of heeft u tijdelijk ondersteuning nodig? Kijk dan onder Safety & Quality welke diensten ik aanbied. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met mij opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.